Национальный орган по стандартизации и метрологии
Информационные БлокиНовостиКаталог Стандартов
Главная/ Каталог стандартов
ГОСТ Р 50456-92 | |
Название | Жиры и масла животные и растительные. Определение содержания влаги и летучих веществ |
Аннотация | Настоящий стандарт устанавливает два метода определения массовой доли влаги и летучих веществ в животных и растительных жирах и маслах |
Статус Н/Д | введен впервые |
Принят | Госстандарт России |
№ | |
Дата Принятия | |
Принят в РА | МТЭР РА2001-2008 |
№ | 268-А |
Дата Принятия в РА | 2007-12-26 |
Дата Введения | 2008-01-01 |
Разработчик Н/Д и его адрес | ТК 226 «Мясо и мясная продукция» |
Адрес | |
Закреплено за | ЗАО Национальный институт стандартов (Ереван) 2004 |
Адрес | г. Ереван, ул. Комитаса 49/4 |
Категория | ГОСТ Р — стандарт Российской Федерации |
Классификация | 67.200.10 ТЕХНОЛОГИЯ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ Пищевые масла и жиры. Семена масличных культур Животные и растительные масла и жиры |
Государства | Российская Федерация Армения Введен: Российская Федерация Армения |
Дата Регистрации | 0000-00-00 |
Регистрационный № | |
Кол-во Страниц | |
Источник Информации | №- |
Дата Опубликования | 0000-00-00 |
Язык оригинала | |
Переведен на | |
Ключевые Слова | определение масла животные жиры летучих веществ влаги масла растительные |
Изменения НД | Не изменялся. |
Цена в драмах РА (включая НДС) | 1200 |
RussianGost|Official Regulatory Library — GOST R 50456-92
Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content
Жиры и масла животные и растительные. Определение содержания влаги и летучих веществ
Status: Effective — Introduced for the first time. IUS 3-1993
The standard establishes two methods for determining the mass fraction of moisture and volatile substances in animal and vegetable fats and oils: Method A — using a sand bath and heater; method B — using a drying oven.
Стандарт устанавливает два метода определения массовой доли влаги и летучих веществ в животных и растительных жирах и маслах: метод А — с использованием песчаной бани и нагревателя; метод В — с использованием сушильной печи.
Choose Language: EnglishGermanItalianFrenchSpanishChineseRussian
Format: Electronic (pdf/doc)
Approved: Gosstandart of Russia, 12/25/1992
SKU: RUSS50324
Price: $62.00
English keywords: moisture; oil;
National keywords: влага; масла;
E-mail this product to a friendReport Error
The Product is Contained in the Following Classifiers:
Evidence base (TR CU, Technical Regulation of the Customs Union) » 021/2011 TR CU. About food safety » Regulations and standards (to ТР ТС ТС 021/2011) »
Evidence base (TR CU, Technical Regulation of the Customs Union) » 024/2011 TR CU. Technical regulations for oil and fat products » Regulations and standards (for TR CU 024/2011) »
Evidence base (TR CU, Technical Regulation of the Customs Union) » 034/2013 TR CU. On safety of meat and meat products » Regulations and standards (to 034/2013 TR CU) »
PromExpert » SECTION I. TECHNICAL REGULATION » V Testing and control » 4 Testing and control of products » 4.4 Testing and control of food products » 4.4.4 Oil and fat industry products »
ISO classifier » 67 PRODUCTION OF FOOD » 67.200 Edible oils and fats. Oilseeds » 2006.200.10 Animal and vegetable oils and fats »
National standards » 67 PRODUCTION OF FOOD » 67. 200 Edible oils and fats. Oilseeds » 2006.200.10 Animal and vegetable oils and fats »
National Standards for KGS (State Standards Classification) » Latest edition » N Food and taste products » N1 Meat and Dairy Products » N19 Test methods. Packaging. Marking »
National Standards for OKSTU » PRODUCTS OF MEAT, DAIRY, FISH, FLOUR-GRAPE, FODDER AND MICROBIOLOGICAL INDUSTRIES » Control methods (testing, analysis, measurements) »
The Document References:
GOST 8285-91: Rendered animal fats. Acceptance rules and test methods
GOST R 53510-2009: Soya bean oil. Specifications
The Document is Referenced By:
Decision 81: About the list of standards as a result of which application on a voluntary basis the observance of requirements of technical regulations of the Customs union «About safety of meat and meat production» (ТР ТС 034/2013), and the list of standards containing rules and methods of researches (tests) and measurements, including rules of sampling necessary for application and execution of requirements of technical regulations of the Customs union «About safety of meat and meat production» (ТР ТС 034/2013) and realization of an estimation (acknowledgement) of conformity of production
GOST 11812-66: Vegetable oils. Methods for the determination of moisture and volatile matters
GOST R 52465-2005: Sunflower oil. Specifications
GOST R 53160-2008: Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
GOST R 53457-2009: Rapeseed oil. Specifications
GOST R 53510-2009: Soya bean oil. Specifications
GOST R 53776-2010: Refined deodorized palm oil for food industry. General specifications
GOST R 54658-2011: Cocoa butter extenders of POP-type. Specifications
GOST R 54676-2011: Edible fats of a bird. Specifications
GOST R 54896-2012: Vegetable oils. Determination of quality and safety indices by near infrared spectrometry method
PNST 355-2019: Palm oil and its fractions. General specifications
Customers Who Viewed This Item Also Viewed: |
YOUR ORDERING MADE EASY!
RussianGost. com is an industry-leading company with stringent quality control standards and our dedication to precision, reliability and accuracy are some of the reasons why some of the world’s largest companies trust us to provide their national regulatory framework and for translations of critical, challenging, and sensitive information.
Our niche specialty is the localization of national regulatory databases involving: technical norms, standards, and regulations; government laws, codes, and resolutions; as well as RF agency codes, requirements, and Instructions.
We maintain a database of over 220,000 normative documents in English and other languages for the following 12 countries: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Mongolia, Russia, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine, and Uzbekistan.
Placing Your Order
Please select your chosen document, proceed to the ‘checkout page’ and select the form of payment of your choice. We accept all major credit cards and bank wire transfers. We also accept PayPal and Google Checkout for your convenience. Please contact us for any additional arrangements (Contract agreements, PO, etc.).
Once an order is placed it will be verified and processed within a few hours up to a rare maximum of 24 hours.
For items in stock, the document/web link is e-mailed to you so that you can download and save it for your records.
For items out of stock (third party supply) you will be notified as to which items will require additional time to fulfil. We normally supply such items in less than three days.
Once an order is placed you will receive a receipt/invoice that can be filed for reporting and accounting purposes. This receipt can be easily saved and printed for your records.
Your Order Best Quality and Authenticity Guarantee
Your order is provided in electronic format (usually an Adobe Acrobat or MS Word).
We always guarantee the best quality for all of our products. If for any reason whatsoever you are not satisfied, we can conduct a completely FREE revision and edit of products you have purchased. Additionally we provide FREE regulatory updates if, for instance, the document has a newer version at the date of purchase.
We guarantee authenticity. Each document in English is verified against the original and official version. We only use official regulatory sources to make sure you have the most recent version of the document, all from reliable official sources.
Обзор продуктов | Шнайдер Электрик
Жилой сектор и малый бизнес
Автоматизация и управление зданием
se.com/ww/en/work/products/low-voltage-products-and-systems/»>Аккумулятор солнечной энергии и энергии
Доступ к энергии
Распределение среднего напряжения и автоматизация сети
se.com/ww/en/work/products/critical-power-cooling-and-racks/»>Промышленная автоматизация и управление
Низковольтные изделия и системы
Критическая мощность, охлаждение и стойки
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Верхние диапазоны
Диапазоны: 77
Диапазоны: 57
Диапазоны: 37
Ассортимент: 26
Откройте для себя широкий выбор кнопок, переключателей и сигнальных ламп для большинства промышленных применений. Ассортимент Harmony, доступный по всему миру в версиях из металла и пластика, отвечает вашим потребностям в надежной…
Диапазоны: 33
Диапазоны: 56
Диапазоны: 27
Системы привода с регулируемой скоростью предлагают широкий спектр полностью протестированных и готовых к подключению решений для управления двигателем. Начиная от компактных предварительно спроектированных систем и заканчивая комплексными решениями, спроектированными по индивидуальному заказу…
Диапазоны: 33
Являясь самой крупной продаваемой линейкой контакторов в мире, серия TeSys предлагает высокую надежность с длительным механическим и электрическим сроком службы, а также полную линейку принадлежностей для управления двигателем и нагрузкой…
Национальный орган по стандартизации и метрологии
Информационные страницыНовостиКаталог Стандарта
Главная/ Каталог стандартов
ГОСТ Р 50456-92 | |
Название | Животные и растительные жиры и масла. Определение содержания влаги и летучих веществ |
Аннотация | |
Статус нормативного документа | новый |
Принят | ГОССТАНДАРТ РОССИИ |
№ | |
Дата принятия | 1992-12-25 |
Принято в РБ | МТЭД РА2001-2008 |
№ | 268-А |
Дата принятия в RA | 2007-12-26 |
Дата принятия | 2008-01-01 |
Разработчик нормативного документа и его адрес | ТК 226 |
Адрес | |
Назначено | ЗАО Национальный институт стандартов (Ереван) 2004 |
Адрес | в. г. Ереван, ул. Комитаса. 49/4 |
Категория | ГОСТ Р — Стандарт Российской Федерации |
Классификация | 67.200.10 ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ Пищевые масла и жиры. Масличные культуры Животные и растительные жиры и масла |
Страны | Принят: Российская Федерация Армения Активировано: Российская Федерация Армения |
Дата регистрации | 0000-00-00 |
Регистрационный № | |
Количество страниц | 3 |
Источник информации | №- |
Дата публикации | 00:00-00-00 |
Язык оригинала | русский |
Переведено на | |
Ключевые слова | |
Модификации | Без изменений. |